Wat zijn draadloze alarmsystemen?

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Hoe werkt een draadloos alarmsysteem?

Bent u woonachtig of ondernemer in de regio Helmond? Vooral in de wijken Brandevoort, Stiphout en Brouwhuis wordt veelvuldig ingebroken in zowel woningen als bedrijfspanden. Dat u dat gebeurt, dat wilt u vanzelfsprekend voorkomen! Een beveiligingscamera buiten die draadloos functioneert kan daar op verschillende manieren voor zorgen.

Beveiligingscamera’s die draadloos zijn, zijn snel en vrijwel overal te installeren. Er gaat een afschrikkend effect vanuit en het geeft u de mogelijkheid om tijdig alarm te slaan. Is er toch sprake van een inbraak dan kunnen de beelden van de beveiligingscamera draadloos worden uitgelezen en geanalyseerd.

digitale intercom
inbraakpreventie

Wat is een draadloos alarm?

Wilt u inbraak in Brandevoort, Stiphout, Brouwhuis of elders in Helmond voorkomen dan is een alarmsysteem of beveiligingscamera die draadloos functioneert een uitstekende optie. Draadloos wil primair zeggen dat de data draadloos (bijvoorbeeld via Wifi) worden verzonden. Kiest u voor een compleet draadloos alarmsysteem dan wordt uw systeem ook losgekoppeld van de netspanning en krijgt iedere unit als onderdeel van uw draadloze alarmsysteem zijn voeding via een betrouwbare set batterijen.

De kwaliteit van dit soort systemen, dat wil onder andere zeggen de bestendigheid tegen sabotage, heeft zich al lang en breed bewezen. Ook blijkt de kans op valse alarmmeldingen niet significant groter dan bij betraden alarm- en camerasystemen. Ideaal dus ter beveiliging van uw woning of bedrijfspand in Helmond.

TKS biedt vele opties

Alarmsystemen, intercomoplossingen, toegangscontrole, meldkamerservices en camera beveiliging die al dan niet draadloos functioneert. TKS Security, specialist in beveiliging in Helmond en dus extra goed bekend met de inbraakrisico’s in wijken als Brandevoort, Stiphout en Brouwhuis, kan het voor u verzorgen.

Vraag direct een maatwerkofferte aan. Wij gaan graag met u in gesprek. De beveiliging van uw woning of bedrijfspand, met andere woorden úw nachtrust: dat is ónze zorg!