Alarmsysteem

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TKS Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TKS Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Alarmsysteem voor uw woning?
Wij adviseren u graag!

Een inbreker in huis is een nachtmerrie voor iedereen. Niet alleen financieel maar ook emotioneel kan een inbreker veel schade aanrichten. Het verlies van uw dierbare bezittingen, het onveilige gevoel van een indringer in uw huis en het steeds vaker voorkomend gebruik van geweld maken een inbraak een ingrijpende gebeurtenis. Met een modern alarmsysteem verkleint u de kans op inbraak aanzienlijk en bovendien worden de juiste personen direct gewaarschuwd.

inbraakpreventie
Camerasysteem Helmond

Alarmsysteem voor uw bedrijf?
Wij adviseren u graag!

Ieder bedrijf is anders, daarom maken wij alarmsystemen op maat voor elk soort bedrijf. Van kleine tot grote bedrijven en voor iedere sector bieden wij de juiste oplossing. Ieder bedrijf krijgt vroeg of laat te maken met diefstal, zowel tijdens als na sluitingstijd. Met een modern alarmsysteem blijft u dieven altijd een stapje voor.

camera toezicht

Camerasysteem

Onze moderne camerasysteem hebben een hoge beeldkwaliteit en zijn via een app op uw mobiele telefoon altijd live te bekijken.

toegangscontrole

Toegangscontrole

Ervaar het gemak van automatische toegangscontrole voor uw bedrijf met de systemen van TKS Security.

meldkamer

Meldkamer & Service

Naast het leveren en installeren van beveiligingsproducten bieden wij ook service voor bestaande systemen en meldkamerdiensten.