Professionele alarm installatie in Geldrop

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

TKS: voor een professionele alarm installatie in Geldrop

Heeft u recent te maken gekregen met inbraak of een poging daartoe t.a.v. uw woning of bedrijfspand in Geldrop? Of bent u ‘als de dood’ dat zich op enig moment inbrekers zullen melden? Alarminstallaties kunnen veel leed voorkomen. TKS is beveiligingsexpert van het allereerste uur en kan een effectieve alarminstallatie in huis aanleggen.

Begin 2020 werden nog diverse aanhoudingen verricht t.a.v. criminelen die zich in grootschalig groepsverband in de regio Geldrop bezighielden met inbraak en heling. Door een alarminstallatie in huis te laten aanbrengen voorkomt u dat dergelijke types bij u op bezoek komen.

Camerasysteem Helmond
inbraakpreventie

Alarm installeren is vakwerk

Als erkend alarminstallateur met jarenlange ervaring op het gebied van allerlei beveiligingssystemen, is TKS in staat om uw woning of bedrijfspand in Geldrop optimaal te beschermen tegen ongewenste indringers. Voordat wij de alarminstallatie aanbrengen stellen we eerst een doordacht plan op dat zorgt voor optimale werking van uw beveiligingssysteem. Het is namelijk wenselijk dat er primair een afschrikkende werking uitgaat van uw beveiligingsmaatregelen. Bij voorkeur zorgen wij ervoor dat criminelen het bij het waarnemen van uw alarm installatie al bij voorbaat uit hun hoofd laten om een inbraakpoging te wagen. Onder andere de combinatie van camera’s vormt daarbij een effectief middel.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Er zijn meerdere vormen van alarminstallaties ter toepassing in een huis. Het woonveilig alarmsysteem is bijvoorbeeld een betaalbare maar uiterst effectieve optie om een woning of kantoorpand in Geldrop mee te beveiligen. Wilt u zich ten alle tijden gesteund voelen wanneer het alarm afgaat, dan is het ook mogelijk dat wij voor u een meldkamerabonnement afsluiten. Dan weet u zeker dat er in geval van inbraak meteen wordt gebeld naar politie of naar uw contactpersonen. Zo hoeft u niet zelf op de alarmmelding af te gaan.

Wanneer wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van technische veiligheid d.m.v. het plaatsen van een alarm installatie, dan nodigen wij u van harte uit om dat aan ons kenbaar te maken.