Onmisbaar: camerabeveiliging voor bedrijven

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Beveiligingscamera bedrijf is onmisbaar

Inbrekers slaan als het om de inbraak bij bedrijven gaat dikwijls toe in het nachtelijke uur. Veel bedrijfsterreinen en bedrijven zijn dan volledig verlaten waardoor criminelen normaliter ongestoord hun slag kunnen slaan. Met camera beveiliging in uw bedrijf kunt u daar een stokje voor steken. Hier gaat namelijk zowel een preventieve als een repressieve werking vanuit.

Inbrekers bestuderen panden over het algemeen goed alvorens zij een inbraakpoging zullen wagen. Constateren zij dat er een camera installatie in uw bedrijf is aangebracht, dan zullen zij uw bedrijfspand dikwijls overslaan. Vindt er toch een inbraakpoging plaats dan kunnen de beelden achteraf zeer vaak worden gebruikt voor het oplossen van het misdrijf en krijgt u de ontvreemde goederen alsnog terug.

camera toezicht
TK Security pand

Camera in bedrijf: de investering meer dan waard

TKS Security levert en installeert de allernieuwste IP camerasystemen. Deze beschikken over een zeer scherpe beeldkwaliteit ( HD, FULLHD en 4K ). Het is zelfs mogelijk om de camera beveiliging in uw bedrijf uit te rusten met nightvision voor een optimaal beeld in het donker. Het voordeel van een camera in het donker is dat deze voor inbrekers lastig waar te nemen is waardoor zij geen idee hebben van wat er op enig moment geregistreerd wordt.

Een camera in uw bedrijf werkt uitstekend samen met een alarmsysteem. Ontvangt u een alarmmelding dan biedt de camera, waarvan de beelden via een app op uw mobiele telefoon altijd live te bekijken zijn, direct uitkomst. U kunt immers zelf op afstand detecteren wat er loos is. Zo kunt u bepalen of u naar uw bedrijfspand toe moet gaan en of u dat alleen kunt doen of dat u eventueel versterking mee moet nemen.

Voorkom valse alarmmeldingen

Heeft u recent met inbraak in uw bedrijfspand te maken gekregen? Of wilt u dat een stap voor zijn en ongewenste bezoekers van uw werkvloer weren? Heeft u geen idee wat de concrete mogelijkheden ten aanzien van alarmsystemen voor een bedrijf zijn en welke kosten daarbij voor u komen kijken?

Neem contact op met TKS Security of vraag direct een offerte aan via onze website. Aan de hand van diverse vragen maken wij een eerste inventarisatie van uw risico’s en hetgeen benodigd is ter beveiliging van uw bedrijfspand. Dat kan als uitgangpunt dienen om in persoonlijk gesprek met u tot een uiteindelijk maatwerksysteem te komen.