Alarmsysteem voor thuis in Helmond

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Alarmsysteem voor thuis in Helmond

Iedere dag publiceert de Nederlandse politie het aantal inbraken en pogingen daartoe per regio. Daaruit kunnen wij als beveiligingsexpert herleiden dat de afgelopen 30 dagen meer dan 1X per 2 dagen in de gemeente Helmond werd ingebroken. Wilt u niet dat ook uw huis in die statistieken terechtkomt? Laat dan een alarmsysteem door TKS Security installeren. Dat geeft een veilig gevoel.

Het ‘vak van inbreker’ is de afgelopen jaren, hoe cru ook, steeds verder geprofessionaliseerd. Inbrekers weten waar wat te halen valt en wanneer ze het beste kunnen toeslaan. In onze persoonlijke ervaringen lopen vooral de wijken Brandevoort en Stiphout binnen Helmond risico en worden woningen in Brouwhuis wat minder vaak door inbrekers bezocht. Gelukkig zijn de alarmsystemen voor thuis in de loop der tijd ook steeds verder geprofessionaliseerd.

digital security system
camera toezicht

Een alarmsysteem voor thuis in Brandevoort, Stiphout of Brouwhuis

Bij het aanleggen van een alarmsysteem thuis heeft u bij ons verschillende opties. Zo kunnen wij uw huis beveiligen met camera. Dat betekent dat u 24 uur per dag via uw mobiele telefoon kunt checken wat er in en om uw domein gebeurt. Daar heeft u overigens niet de hele dag tijd voor. Camera beveiliging thuis is echter ook uitgerust met opnamemogelijkheden zodat u in geval van calamiteiten achteraf kunt kijken wat zich heeft afgespeeld. Dat draagt sterk bij aan het oplossen van misdrijven en het terugkrijgen van uw waardevolle eigendommen.

Door uw huis zichtbaar te beveiligen met camera’s ontstaat bovendien een afschrikkend effect. Inbrekers gaan dan liever naar de buren.

Ruime keuze in oplossingen

Ten aanzien van de beveiliging van uw woning in Brandevoort, Stiphout, Brouwhuis of elders in Helmond, heeft u bij ons de nodige keuzes. Zo is er het WoonVeilig Alarmsysteem dat een draadloos alles-in-één alarmsysteem betreft om uw woning mee te beveiligen. Het is uit te breiden met vele draadloze accessoires, afhankelijk van de oppervlakte van uw persceel en de mate van beveiliging die u nodig acht. Neem contact met ons op voor alle andere mogelijkheden die wij u ten aanzien van alarmsystemen voor thuis te bieden hebben.