Camerabewaking in Brandevoort

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Camerabewaking voor woning of bedrijfspand in Brandevoort

In iedere wijk vinden wel eens inbraken plaats maar daar waar de sociaaleconomische status hoog is, valt er voor inbrekers meer te halen. In Brandevoort was er bijvoorbeeld medio 2020 een inbraakgolf waarbij inbrekers telkens dezelfde inbraakmethoden toepasten. Wilt u voorkomen dat ook uw woning of bedrijfspand doelwit wordt van criminelen? Laat dan camera bewaking aanbrengen. Een bewakingscamera schrikt inbrekers af. En is dat niet het geval dan is de kans groot dat met de beelden het misdrijf achteraf kan worden opgelost.

 

De beveiligingsoplossingen van TK security dragen bij aan een veiliger Brandevoort

TK Security pand
camera toezicht

Met een bewakingscamera met opname registreert u iedere beweging

Kiest u voor een bewakingscamera die gekoppeld is aan wifi, dan is het mogelijk om zelfs wanneer u niet thuis of op de zaak in Brandevoort bent waar te nemen wat zich daar afspeelt. Een draadloos bewakingscamerasysteem is direct aan internet te koppelen en voorziet u 24-7 van actuele beelden.

 

Camera bewaking thuis of op de zaak kan bovendien worden aangesloten aan een speciale recording-unit die de beelden een tijd lang vastlegt. Mocht zich een misdrijf voordoen op uw terrein dan kunt u via de beelden achterhalen wat er is gebeurd en wie dat heeft gedaan.

Kies voor een bewakingscamera, draadloos of ethernet gebaseerd

Camerabewaking thuis of op de zaak draagt bij aan uw veiligheid en die van uw gezin en / of medewerkers in Brandevoort. Kiest u voor draadloos, dan is uw bewakingscamera heel eenvoudig te installeren daar waar u een stroomvoorziening beschikbaar heeft. Wij plaatsen units binnen en buiten zodat u een goed totaaloverzicht heeft. Voor optimale beveiliging kiest u echter ook voor een additioneel alarmsysteem en laat u zich aansluiten op een meldkamer.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Maak uw veiligheid de zorg van de medewerkers van TK Security.