Camera bewaking in Helmond

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Camera bewaking voor uw woning in Helmond

Bent u op zoek naar een oplossing om de veiligheid te waarborgen ten aanzien van uw woning in Helmond? Wilt u uw aardevolle spullen beschermen tegen ongenode gasten zoals inbrekers? Het plaatsen van een bewakingscamera is dan een van de oplossingen die wij van TK Security aan u kunnen aanbieden. Camerabewaking thuis schrikt inbrekers af. Het waarborgt bovendien uw welverdiende nachtrust.

 

Dankzij een bewakingscamera met opname kunt u niet alleen live in de gaten houden wat er op uw terrein gaande is. U kunt de opnames ook achteraf bekijken en zo een beeld krijgen van het eventuele misdrijf dat zich om en in uw woning in Helmond heeft afgespeeld. Dat vergroot de kans dat u eventueel ontvreemde spullen weer terug zult krijgen.

inbraakpreventie
Camerasysteem Helmond

De voordelen van een draadloos bewakingscamerasysteem voor uw woning in Helmond

Een bewakingscamera met wifi vergt niet het veelvuldig trekken van allerlei datakabels. Zo’n draadloos exemplaar van een bewakingscamera exporteert de beelden direct via uw wifisignaal of de electriciteitskabel naar uw smartphone, tablet, pc of een netwerk video recorder.

 

Afgezien van een bewakingscamera die draadloos fungeert, kunt u overigens bij TK Security ook terecht voor camera bewaking bij u thuis in Helmond die fungeert via een datakabel. In een dergelijk geval wordt de camera met een ethernetkabel op de recorder aangesloten. Via Power over Ethernet is het bovendien mogelijk om zowel het dataverkeer als de voeding over deze ene kabel te laten lopen.

TK security: voor veiligheid en een veilig gevoel

Camera bewaking thuis is een van de oplossingen die TK security kan inzetten om de veiligheid in uw woning of zakelijk pand te waarborgen. Afgezien van camera bewaking leveren en installeren wij ook alarmsystemen, video intercoms en toegangscontrole systemen. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het afsluiten van een meldkamer & service-abonnement zodat u in geval van calamiteiten direct wordt bijgestaan.

 

TK-security zorgt voor totaalbeveiliging van uw woning of bedrijfspand in Helmond. Neem gerust contact met ons op.