Camera bewaking in Brandevoort

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Camera bewaking buiten voor uw woning of bedrijfspand in Brandevoort

Uit onderzoek is gebleken dat het gevoel van veiligheid onder Nederlanders de afgelopen jaren minder groot is geworden. Veel mensen zijn bang voor woning- of bedrijfsinbraak. Dat geldt ook voor Brandevoorters. Camerabewaking buiten, in uw tuin, om uw huis of op uw bedrijfsterrein brengt dan uitkomst.

 

Een inbraak of andere vorm van criminaliteit zoals vandalisme komt in de praktijk gelukkig niet zo vaak voor. Maar wanneer het gebeurt dan is de impact groot. Ook wanneer men niet oog in oog komt te staan met inbrekers, kan het idee dat er een ongewenst persoon in uw domein is geweest u slapeloze nachten bezorgen. Van een bewakingscamera buiten met opname gaat zowel een preventieve als een repressieve werking uit. Daarmee kunt u weer met een gerust hart slapen in Brandevoort.

inbraakpreventie
Camerasysteem Helmond

Camerabewaking buiten als oplossing

Brandevoort wordt steeds meer een volwassen wijk. De sociaaleconomische status is er hoog en criminelen zijn daarvan op de hoogte. Er valt voor hen ‘wat te halen’. Gelukkig zijn veel Brandevoorters zich daarvan bewust en laten zij camera bewaking buiten installeren. In de eerste plaats schrikt dat criminelen af, zeker wanneer de camera’s duidelijk zichtbaar zijn.

 

Een bewakingscamera buiten met opname kan echter ook van groot nut zijn wanneer er toch een misdrijf plaatsvindt. Of het nu gaat om vandalisme of diefstal ten aanzien van uw woning of bedrijfspand in Brandevoort, alles staat helder op beeld. De politie zal u dankbaar zijn voor uw opnamen en dit vergroot de kans aanzienlijk dat u eventueel ontvreemde zaken terugkrijgt.

Laat uw woning of bedrijfspand beveiligen

Het plaatsen van camerabewaking buiten is vaak een onderdeel van een totale beveiligingsoplossing die wij voor onze klanten, waarvan er velen in Brandevoort woonachtig / gevestigd zijn, realiseren. Ook alarmsystemen, video intercoms en toegangscontrole systemen dragen bij aan het waarborgen van de algehele veiligheid van u en uw gezinsleden of uw medewerkers.

 

Maak werk van veiligheid! Dat voelt prettig. TK security is hierbij uw professioneel partner.