Camera bewaking in Bakel

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Camerabewaking voor uw bedrijf of woning in Bakel

Wilt u uw woning, bedrijfspand of terrein in Bakel beveiligen? Preventief of n.a.v. een nare ervaring met inbraak? Camera bewaking is een van de meest effectieve methodes, zowel ter preventie van inbraak als m.b.t. het oplossen van dergelijke criminele delicten achteraf. Tk-security.nl, gevestigd direct bij u in de buurt in Bakel, kan u van dergelijke systemen alles vertellen.

Een duidelijk gepositioneerde bewakingscamera valt criminelen vooraf op en schrikt af. Een bewakingscamera met opname biedt u bovendien de mogelijkheid om achteraf terug te kijken wat zich mogelijk binnen uw domein heeft afgespeeld. Ook mislukte pogingen tot inbraak kunnen zo worden geregistreerd.

Camerasysteem Helmond
inbraakpreventie

Een draadloos bewakingscamerasysteem voor een veilig gevoel

Kies voor draadloos! Bewakingscamera’s worden in de regel voorzien van netvoeding maar voor de overdracht van geregistreerde data kan een bewakingscamera met wifi worden geïnstalleerd. Het voordeel is dat dan geen extra datakabels hoeven te worden getrokken waardoor wij units overal waar in uw woning of bedrijfsgebouw in Bakel toegang is tot stroom, kunnen plaatsen. Camera bewaking bij u thuis in Bakel geeft een gevoel van rust en veiligheid. Daar slaapt u een stuk beter door.

Expert op gebied van beveiliging in úw leefomgeving

Afgezien van camera bewaking, in het bijzonder voor een bewakingscamera die draadloos functioneert, kunt u bij beveiligingsexpert TKS ook terecht voor andere systemen ter vergroting van controle en veiligheid. Rust uw domein in Bakel uit met een alarmsysteem en krijg controle over wie uw pand binnenkomt door middel van toegangscontrolesystemen en video intercom.

Wilt u dat er permanent met u meegekeken wordt? Kies dan afgezien van camerabewaking en een alarmsysteem voor een meldkamerabonnement. Dan ontvangt u altijd direct steun in geval van een calamiteit.

TKS garandeert de veiligheid van u, uw gezin en medewerkers in Bakel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek t.a.v. topkwaliteit beveiliging.