Camera bewaking buiten in Stiphout

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Camera bewaking buiten voor een veilig gevoel in Stiphout

Bent u woonachtig in Stiphout of heeft u daar een bedrijfspand in uw bezit? Dan denkt u vast wel eens na over hoe u diefstal of andere vormen van criminaliteit kunt voorkomen. Natuurlijk bent u verzekerd, maar ‘voorkomen is beter dan genezen’. Laat u camerabewaking buiten op het terrein rond uw woning of bedrijfspand in Stiphout plaatsen, dan is dat een beveiligingsmaatregel die bijdraagt aan zowel het voorkomen als oplossen van eventuele misdrijven.

TK Security pand
inbraakpreventie

Een bewakingscamera buiten met opname maakt het criminelen lastig

In de meeste gevallen gaat het bij criminele activiteiten met betrekking tot woning of bedrijfspand om inbraak. Echter ook vandalisme komt met regelmaat voor. Beiden zijn ongewenst. Medio 2020 sloeg dezelfde groep inbrekers onder andere in Stiphout meermaals toe. Dit heeft de angst bij inwoners om slachtoffer te worden van inbraak begrijpelijkerwijs verder aangewakkerd. Sindsdien krijgen wij als TK security met regelmaat vragen omtrent onze mogelijkheden voor inbraakbeveiliging. Het plaatsen van camerabewaking buiten is dan meestal een van de eerste opties die wij aanreiken.

 

Van een bewakingscamera buiten met opname rondom uw woning of bedrijfspand in Stiphout, gaat zowel een preventieve als een repressieve werking uit. Inbrekers maken rechtsomkeert wanneer zij zien dat er gefilmd wordt. Wanneer de beelden bovendien kunnen worden bewaard, dan is het mogelijk om verdachte activiteiten die op de opnamen geregistreerd zijn, achteraf terug te zoeken. De politie zal u dankbaar zijn.

TK Security staat voor een totaaloplossing op het gebied van veiligheid

Wilt u de veiligheid ten aanzien van uw woning of bedrijfspand in Stiphout vergroten? Neem dan contact met ons op. Ons bedrijf is gelegen op Industrieterrein Groot Schooten in Helmond, letterlijk op steenworp afstand van uw woning of bedrijfspand in Stiphout. Wij leveren en installeren bij voorkeur niet alleen eenmalig een veiligheidsoplossing zoals camera bewaking buiten of een alarmsysteem. Wij blijven graag langdurig betrokken bij de veiligheidssituatie omtrent onze klanten.

 

TK Security is altijd dichtbij. Dat voelt pas veilig.