Buiten camerabewaking in Mierlo

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Camerabewaking buiten in tuin of op bedrijfsterrein in Mierlo

Via de online inbraakbarometer kunt u zien dat er in Mierlo met regelmaat een poging tot inbraak wordt ondernomen. Maar realiseer u dat mislukte pogingen niet altijd worden ontdekt. Installeer daarom camera bewaking buiten, bijvoorbeeld in de tuin om uw woning of op uw bedrijfsterrein. Dan krijgt u een optimaal beeld van wat zich binnen uw domein afspeelt. En er zijn ook nog andere redenen om een dergelijk veiligheidssysteem aan te laten brengen.

Camerasysteem Helmond
inbraakpreventie

Camera bewaking buiten schrikt af

Wanneer u besluit om een bewakingscamera buiten met opname in tuin of op bedrijfsterrein in Mierlo te laten aanbrengen, dan zorgen wij in de regel dat die goed opvalt voor criminelen maar zeer lastig bereikbaar is. Op die manier gaat er namelijk een afschrikkend effect uit van een dergelijke veiligheidsmaatregel. Dat werkt preventief. Geen dief haalt het in zijn hoofd om uw domein te betreden wanneer hij ziet dat zijn onwetmatige activiteiten worden geregistreerd.

Mocht zich toch een delict voordoen op uw terrein, dan zorgt een bewakingscamera buiten met opname ervoor dat de gebeurtenis gereconstrueerd kan worden. De opname unit kan namelijk een tijdlang de beelden van een bepaalde periode terughalen zodat u precies kunt zien wat zich bij u in Mierlo heeft afgespeeld.

Helaas weten inbrekers ook Mierlo te vinden

Het dorpse karakter waarbij mensen elkaar goed kennen zoals in een gemeente als Mierlo, geeft een veilig gevoel. U verblijft daar vast prettig in Mierlo. Maar zorg ervoor dat u dat gevoel ook behoudt en voorkom een nare ervaring met inbraak en diefstal in de toekomst. Wij van TKS, beveiligingsexperts van het eerste uur, brengen in een oogwenk camerabewaking buiten aan op uw terrein. Dat zorgt voor een nog betere nachtrust en waarborgt dat ongewenst bezoek door criminelen voorkomen wordt.

Meer weten? Ook over onze andere beveiligingsoplossingen afgezien van camerasystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.