Bescherm uw bedrijf met een alarmsysteem van TKS

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergroot de beveiliging van uw bedrijf  met een alarmsysteem van TKS

In afwijking van de trend op nationaal niveau, is het aantal inbraken in wijken als Brandevoort, Stiphout en Brouwhuis in de loop van 2022 volgens onze inbraakinformatie juist afgenomen. Dat is goed nieuws. Mochten criminelen het desondanks toch een keer op uw bedrijfspand voorzien hebben, dan kunt u hen het inbreken belemmeren door TKS een alarmsysteem speciaal voor bedrijven te laten installeren. Daar gaat zowel een preventieve als repressieve werking vanuit.

Een van de mogelijkheden die wij Helmondse bedrijven bieden is camera beveiliging voor bedrijven. Daarmee registreert u zelfs s ’nachts wat zich op en in uw bedrijfspand afspeelt. Ons nieuwste IP camerasysteem geeft zeer scherpe beeldkwaliteit ( HD, FULLHD en 4K ). De speciale camera’s zorgen ook in het donker voor optimale herkenbaarheid.

digital security system
camera toezicht

Camera installatie op uw bedrijf

Een beveiligingscamera op uw bedrijf kan verschillende functies vervullen op ieder moment van de dag. Door een systeem samen te stellen i.c.m. monitoren, maakt onze camera installatie het voor u zeer gemakkelijk om op ieder moment te zien wie zich op uw bedrijfsterrein in Brandevoort, Stiphout of Brouwhuis bevindt. Uw personeel ziet door de drukke werkzaamheden ongenode gasten eenvoudig over het hoofd. Door verschillende secties binnen en buiten uit te rusten met onze visionsystemen, behoudt u steeds het overzicht.

In de nachtelijke uren zorgt camerabewaking op uw bedrijf voor registratie van hetgeen zich afspeelt. Door camera’s op goed zichtbare maar moeilijk bereikbare plekken neer te hangen, gaat er een afschrikkende functie vanuit. Dieven bedenken zich wel 2 keer voordat ze zichzelf ongeoorloofd toegang verschaffen tot uw terrein.

Bekijk de opnames nadien

Inbraakschade, ook wanneer het bedrijven betreft, wordt in de regel binnen 48 uur geconstateerd. Wanneer camerabewaking voor uw bedrijf in Helmond wordt gecombineerd met een alarmsysteem, dan krijgt u dikwijls binnen aanzienlijk kortere tijd al een inbraakmelding. De camerabewaking kan zo worden afgesteld dat er altijd sprake is van vastlegging van registratie over de afgelopen 48 uur of zelfs langer. Zelfs in geval van late constatering kan dan teruggekeken worden wat zich de afgelopen dagen op uw terrein allemaal heeft afgespeeld. In veel gevallen draagt die registratie op essentiële wijze bij aan het oplossen van misdrijven en het eventueel terug verwerven van uw eigendommen.

 

Een effectief alarmsysteem voor bedrijven: daarvoor ga je vanzelfsprekend naar TKS Security.