Alarmsystemen voor thuis

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Een alarmsysteem thuis, dat voelt pas fijn!

“Your home is your castle” zeggen de Engelsen. “Oost West Thuis Best”. En zo zijn er nog legio spreekwoorden van over de hele wereld die aangeven dat de eigen woning de beste, fijnste en veiligste plek voor mensen is. Toch kan dat in 1 klap allemaal afgelopen zijn wanneer u bezoek krijgt van inbrekers. Afgezien van materiële schade kampen sommige mensen na afloop jarenlang met angstklachten. Voorkom dat en laat TKS Security een alarmsysteem bij u thuis installeren. U zult zien: u slaapt beter en gaat met een geruster hart op vakantie. Dat voelt pas fijn.

TK-Serv
home security

Woonveilig alarmsysteem

WoonVeilig is marktleider in doe-het-zelf huisbeveiliging. Van dit merk worden zowel alarmsystemen als beveiligingscamera’s verkocht. Met een modern alarm systeem voor thuis verkleint u de kans op ongenode gasten terwijl u aanwezig bent of in uw afwezigheid aanzienlijk. Enkele voorbeelden van onderdelen van alarmsystemen voor thuis die wij leveren:

  • Alarmeringssystemen die een signaal geven wanneer iemand uw domein betreedt;
  • Camerasystemen waarmee u uw pand 24/7 in de gaten kunt houden, ook op afstand;
  • Video intercom om te zien wie er aan de deur staat;
  • Meldkamerservices waarmee in geval van nood een derde partij ter plekke voor u gaat kijken wanneer u afwezig bent.

Vraag een offerte op via onze website

TKS Security levert oplossingen in diverse prijssegmenten. Van een relatief goedkoop WoonVeilig alarmsysteem tot installatie van de nieuwste IP camerasystemen met uiterst scherpe beeldkwaliteit ( HD, FULLHD en 4K ) voor optimale herkenbaarheid.

Wilt u een prijsindicatie ontvangen, vul dan het offerteformulier op onze website in. Daarin verzoeken we u de nodige vragen omtrent de aard van uw woning te beantwoorden. De beveiliging van een vrijstaande woning vergt bijvoorbeeld andere onderdelen dan de beveiliging van een appartement. Ook het aantal deuren dat toegang geeft tot uw pand is essentieel voor het samenstellen van een alarm systeem op maat voor thuis.