Alarmsystemen voor bedrijven

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Beheers uw risico’s

Als ondernemer bent u dagelijks druk met het beperken van alle risico’s omtrent uw bedrijf. In eerste instantie richt u zich daarbij wellicht op beperking van afhankelijkheid van leveranciers, of het voorkomen van schadeclaims bij foutieve leveringen. Helaas is het ‘speelveld’ van risicomanagement van bedrijven nog een stuk groter dan dat. En niet iedereen op dat ‘speelveld’ houdt zich aan de regels. Alarmsystemen voor bedrijven zijn er speciaal om het risico op inbraak te beperken. Wanneer ongenode gasten zich toegang tot uw onderneming verschaffen, leidt dat namelijk dikwijls niet alleen tot financiële maar ook tot emotionele schade.

inbraakpreventie
TK Security pand

Camera beveiliging bedrijven, wel zo prettig

TKS Security is onder andere specialist in camera installatie bij bedrijven. In overleg met u bepalen we het meest effectieve camera-dekkingsplan. Zowel tijdens kantooruren als na sluitingstijd kunt u zo te allen tijde zien wat zich op uw bedrijfsterrein afspeelt. Wij zijn in staat tot levering en installatie van hoogwaardige (night)vision systemen waarmee u een uiterst scherp beeld heeft en ook in de nachtelijke uren overzicht houdt.

Onze camera beveiliging voor bedrijven wordt geleverd inclusief een handige app waarmee u de beelden direct op uw mobiele telefoon binnen krijgt. Dit geeft u de mogelijkheid om op de meest adequate wijze te reageren, al naar gelang de situatie die u waarneemt.

Laat uw veiligheid en die van uw goederen maar aan TKS over

Andere mogelijke onderdelen van een compleet alarmsysteem voor bedrijven betreffen video intercom en toegangscontrole. Tevens is het mogelijk om detectiesystemen te koppelen aan een meldkamer. In geval van alarmering wordt dan afhankelijk van het af te sluiten servicecontract, direct gebeld naar de politie of een nader te bepalen contactpersoon van uw firma.

Bedrijfsveiligheid is zo geregeld met een van de alarmsystemen van TKS. En ook voor particuliere woningbeveiliging kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.