Alarmsystemen thuis in Nuenen

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Wat dacht u van een alarmsysteem voor bij u thuis in Nuenen?

Als beveiligingsexperts houdt TKS de inbraakcijfers in de regio Nuenen, Helmond en Eindhoven goed in de gaten. De afgelopen 10 jaren heeft zich in Nuenen al meerdere malen een inbraakgolf voorgedaan. Opvallend is dat dat gebeurde terwijl het aantal inbraken in buurgemeente Geldrop-Mierlo in dezelfde periode bleef steken op het gebruikelijke niveau. Blijkbaar valt er in Nuenen, als een van de rijkste gemeenten van de provincie Noord-Brabant, ‘wat de halen’. In zo’n inbraakgevoelige periode ziet TKS het aantal verkochte alarmsystemen voor thuis vrijwel direct oplopen. En dat is natuurlijk niet vreemd.

Camerasysteem Helmond
inbraakpreventie

Kies voor een alarmsysteem met camera in Nuenen

Of u nu in Nuenen woonachtig bent of er uw bedrijf gevestigd heeft. U wilt dat ongewenste gasten te allen tijde van uw terrein geweerd worden. Daarom is de keuze voor een alarmsysteem dat draadloos is met camera een uitstekende optie. Dan bent u dubbel beveiligd. De camera registreert 24 uur per dag de bewegingen rondom en in uw pand. Voor dieven gaat daar een afschrikkende werking vanuit. Mocht men zich toch wagen aan een inbraakpoging dan wordt dit vastgelegd. Lukt het de criminelen zelfs om uw pand binnen te dringen, dan zal in uw huis of bedrijfspand het alarmsysteem geactiveerd worden. U krijgt dan een melding en het alarmgeluid zal de inbrekers snel verdrijven.

Speciaal voor de beveiliging van uw woning in Nuenen bieden wij het woonveilig alarmsysteem aan. Dat is een alarmsysteem dat draadloos functioneert en waarmee ook kantooromgevingen snel, slim en goedkoop beveiligd kunnen worden.

Kies voor een specialist bij u in de buurt

TKS is sterk betrokken bij het aspect veiligheid in zijn directe bedrijfsomgeving waartoe ook de gemeente Nuenen behoort. Kies voor een expert die weet wat er in uw gemeente speelt en die het tot zijn missie heeft gemaakt om de veiligheid in die gemeente te waarborgen.

Wilt u meer informatie over de verschillende alarmsystemen voor thuis die wij kunnen leveren en installeren? Meer weten over het woonveilig alarmsysteem of over een alarmsysteem met camera? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.