Alarmsysteem voor bedrijf, geen overbodige keuze

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Alarmsysteem voor uw bedrijf: geen overbodige luxe

Uit de inbraakstatistieken van de laatste 30 dagen waarover wij bij het schrijven van dit artikel beschikken, blijkt dat er in die periode sprake was van 6 inbraken in de gemeente waartoe Gemert behoort, inclusief Bakel. In de grotere regio rond deze stad waartoe ook Beek en Donk en Lieshout behoren, bedroeg dat aantal maar liefst 40. Bent u ondernemer dan biedt ons alarmsysteem speciaal voor bedrijven uitkomst.

Ondernemingen zijn relatief vaak slachtoffer van misdrijven. Dat is ook logisch want dikwijls gaan er waardevolle zaken in een bedrijf om en zijn die goederen ook makkelijk voor kwaadwillenden te traceren in het bedrijfspand. Met bijvoorbeeld camera beveiliging voor bedrijven observeert u alles wat er in uw pand gebeurt en voorkomt u calamiteiten.

digital security system
camera toezicht

Camera beveiliging bedrijf werkt zowel preventief als repressief

TKS Security is gespecialiseerd in camera installatie voor bedrijven, met name in de regio Gemert, Bakel, Beek en Donk en Lieshout. Wanneer wij camera installatie uitvoeren dan houden wij rekening met de lokale omstandigheden in de directe omgeving rondom uw bedrijf. Wij kennen de regio en dus de uitvalswegen en zorgen ervoor dat beveiligingsmiddelen in afstemming hierop worden geïnstalleerd.

Van een beveiligingscamera in uw bedrijf gaat een grote invloed uit. Waar mogelijk installeren wij deze opvallend maar onbereikbaar. Dat schrikt inbrekers af. Wagen zij toch een inbraakpoging dan worden hun activiteiten met zekerheid nauwkeurig geregistreerd zonder dat zij de camerabewaking onklaar kunnen maken.

Hart voor de regio

Vanuit Helmond hebben wij als beveiligingsbedrijf vooral hart voor de ondernemers in onze vestigingsplaats en de directe omgeving daarvan. Wij willen significant bijdragen aan de veiligheid van ons bedrijventerrein en de terreinen in omliggende plaatsen als Gemert, Bakel Beek en Donk en Lieshout. Het aspect camerabeveiliging speelt daar een grote rol in. Het waarborgt dat u uw aandacht op de primaire activiteiten binnen uw bedrijf kunt houden.