Alarmsysteem thuis in Eindhoven

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Inbraakgolf in Eindhoven! Een alarmsysteem thuis brengt uitkomst

Als een van dé experts op het gebied van woningbeveiliging houdt TK Security de criminaliteitscijfers, met name ten aanzien van inbraken in de regio Eindhoven, nauwlettend bij. Wij dragen bij aan het gevoel van veiligheid van bewoners door middel van ons uitgekiende aanbod van alarmsystemen thuis.

 

Bent u woonachtig in het centrum van Eindhoven? Dan hebben we wellicht met het oog op de inbraakgevoeligheid van uw woning slecht nieuws voor u. Postcodegebied 5611 blijkt in uw stad helaas het meest geliefde deel te zijn voor inbrekers. Maar daar kunt u wat aan laten doen. TK Security installeert in een oogwenk namelijk een alarmsysteem met camera in uw woning. Op die manier kunt u zelfs op afstand monitoren of alles goed gaat in uw huis. En mocht een inbreker toch toeslaan, dan weet u een ding zeker: alles staat op beeld.

TK Security pand
inbraakpreventie

Keuze uit een alarmsysteem. Draadloos is de beste optie

Wilt u uw huis beveiligen tegen inbraak dan is een alarmsysteem een van de meest effectieve opties. Inbrekers maken vooraf altijd een screening van de doelwoning en letter daarbij zeer sterk op de eventuele aanwezigheid van inbraakpreventiesystemen. Constateren ze dat u maatregelen heeft genomen dan kiezen zij al gauw voor de woning van uw buren in Eindhoven die dat wellicht niet hebben gedaan.

Het woonveilig alarmsysteem voor thuis is op dit moment een van de meest verkochte inbraakpreventiesystemen. Het biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Doordat het hier gaat om een alarmsysteem dat draadloos fungeert, zijn de units zeer eenvoudig overal te monteren in en om uw woning. Het signaal wordt bovendien nooit verstoord en u krijgt direct een melding wanneer het systeem iets waarneemt.

Legio opties om uw woning in Eindhoven mee te beveiligen

Wanneer u overweegt om uw huis in Eindhoven door TK Security te laten beveiligen, dan leggen wij in een adviesgesprek graag uit wat daarvoor de beste aanpak is. Uiteindelijk heeft dit ook te maken met de mate van veiligheid die u bij iedere maatregel wilt ervaren. Kiest u bijvoorbeeld voor een van onze alarmsystemen met camera, dan weet u zeker dat – zelfs wanneer inbrekers toch toeslaan in uw woning – de kans groot is dat zij op de vastgelegde beelden herkend zullen worden. Dat vergoot ook de kans dat u uw dierbare spullen weer terugkrijgt.

 

Samen met u bepaalt TK Security steeds wat de beste aanpak is.