Alarmsysteem in Stiphout

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Laat een alarmsysteem thuis in Stiphout installeren

Heeft u recent te maken gehad met een inbraak in uw woning? Of woont u wellicht in een wat afgelegener deel van Stiphout en bent u bang voor ongewenst bezoek van inbrekers? De alarmsystemen voor thuis die TK Security voor u kan installeren nemen uw ongeruste gevoelens in één klap weg.

 

Een inbraak kan een grote impact hebben op het leven van een persoon. Niet alleen kan het zijn dat u dierbare spullen kwijtraakt en er schade aan een woning ontstaat. Ook kan het zijn dat u nadien niet langer met een veilig gevoel in uw eigen woning verblijft. Uw vertrouwde onderkomen wordt u daarmee afgenomen. Laat u in uw huis een alarmsysteem installeren dan voorkomt u zeer veel narigheid en wordt uw woongenot in Stiphout gewaarborgd.

inbraakpreventie
Camerasysteem Helmond

Een woonveilig alarmsysteem

TK Security is als onderneming gespecialiseerd in algehele beveiliging van woningen en bedrijfspanden. Gelet op de vestiging van onze bedrijfslocatie direct nabij Stiphout, zijn wij goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen omtrent criminaliteit in uw omgeving en de technische maatregelen die daarin een voorkomende rol kunnen spelen. Het woonveilig alarmsysteem is wellicht het meest geïnstalleerde slimme alarmsysteem voor thuis van ons land.

 

Dit is een alarmsysteem dat draadloos functioneert. Alle melders maken gebruik van slimme draadloze technische voorzieningen waardoor het bereik nooit wordt belemmerd. Installatie is daardoor heel eenvoudig. U krijgt in geval van calamiteit meteen een signaal per telefoon of SMS en kunt van afstand altijd checken of de situatie thuis veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op!

TK Security weet hoe belangrijk beveiliging thuis is en voert daarom een uitgekiend assortiment alarmsystemen voor thuis. Wilt u op afstand met eigen ogen kunnen zien wat er gaande is in en om uw woning? Wij kunnen ook een alarmsysteem met camera en opnamerecorder voor u installeren.

 

TK Security waarborgt een prettig en veilig woongenot. Want dat is wat u verdient in uw woning in Stiphout.