Alarminstallateur in de regio Eindhoven

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

TK Security: erkend alarminstallateur in de regio Eindhoven

Zeker wanneer u in de centrumregio van Eindhoven woonachtig bent bestaat er een aanzienlijke kans dat uw woning op enig moment het doelwit wordt van inbrekers. Postcodegebied 5600 blijkt namelijk het vaakst van alle gebieden in uw gemeente doelwit van criminelen. Overweeg eens om een alarminstallatie in uw huis te laten installeren. Dan verkleint u de kans op onaangenaam bezoek aanzienlijk.

inbraakpreventie
Camerasysteem Helmond

Waarom zou u een alarm installeren in uw woning in Eindhoven?

Een alarm installatie kan op verschillende manieren functioneren. TK Security kan u meerdere mogelijkheden bieden op maat die passen bij uw situatie in Eindhoven. Bij een inbraakpoging kan zowel stil als luid alarm geslagen worden. De meeste alarminstallaties werken op basis van bewegingsdetectie in en rondom uw huis. In geval van een luid alarm zal dit inbrekers afschrikken en ervoor zorgen dat zij direct de benen nemen. Dikwijls wordt er in zo’n geval niets ontvreemd.

 

Kiest u voor een stille alarminstallatie dan betekent dat dat uzelf of een meldkamer melding krijgt via het systeem wanneer er onraad is. Met name in geval van bedrijfspanden vergroot dit de kans dat dieven op heterdaad betrapt kunnen worden. Er zijn verschillende soorten stille alarminstallaties voor uw huis of bedrijfspand beschikbaar.

Laat u op maat adviseren al naar gelang uw situatie

TK Security kan een complete alarm installatie voor uw huis of bedrijfspand realiseren. De te selecteren detectie-units, eventuele camerasystemen en de bekabeling worden dan afgestemd op uw specifieke situatie. Wij kunnen een alarm installeren dat zowel binnen als buiten in de tuin of op uw bedrijfsterrein actief is.

 

Een veilig gevoel in Eindhoven begint met een afspraak met alarminstallateur TK Security. Wij staan tot uw dienst. En afgezien van de installatie van alarminstallaties kunt u bij ons ook terecht voor de realisatie van toegangssystemen en video intercoms. Uw veiligheid, dat is onze zaak.