Draadloze alarmsystemen voor slimme ondernemers

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Draadloze alarmsystemen voor slimme ondernemers

Heeft u als ondernemer in de regio Gemert-Bakel of Beek en Donk en Lieshout acute behoefte aan bedrijfsbeveiliging? Vanwege acute dreiging, een vervelend incident of gewoon omdat u uw nachtrust terug wilt? Met een draadloos alarm is het mogelijk om ieder bedrijfspand van binnen en van buiten in een oogwenk te beveiligen.

Onderdelen van een alarmsysteem dat volledig draadloos functioneert zijn razendsnel te installeren op letterlijk iedere plek. Het is in geval van een draadloos alarmsysteem immers niet nodig om datakabels en voedingskabels te trekken. Systeemelementen werken langdurig op een accu die slechts incidenteel hoeft te worden vervangen of opgeladen.

digital security system
home security

Het draadloze alarmsysteem: een voorbeeld

In onze ervaring is vooral camera beveiliging die draadloos functioneert effectief. Zowel tijdens als na afloop van kantooruren biedt deze optimale bescherming. De beelden worden via een draadloos netwerk naar u toegezonden en zijn te raadplegen op uw telefoon. Na sluitingstijd nemen de beveiligingscamera’s draadloos op wat er gebeurt. De beelden kunnen net zo lang worden opgeslagen als u ze maar terug wilt kunnen zien.

In Beek en Donk en Lieshout werd de afgelopen 30 dagen volgens onze statistieken 1 keer per week ingebroken. In de hele gemeente Gemert-Bakel bedroeg dat aantal echter 2x zoveel. Inbrekers zijn dus actief in uw regio. Pas er voor op! Van een goed zichtbare beveiligingscamera buiten die draadloos functioneert gaat een afschrikkende functie uit.

Ook voor thuis

Of u nu in Gemert-Bakel of de omliggende dorpen Beek en Donk en Lieshout onderneemt of woont. Wat u wilt is een veilig gevoel. Beveiligingscamera’s die draadloos functioneren zorgen voor dat gevoel. Waar u ook bent, u heeft altijd zicht op wat er zich in en om uw woning of bedrijfspand afspeelt. Onze nieuwste IP beveiligingscamera functioneert draadloos maar zorgt toch voor de scherpst mogelijk beeldkwaliteit ( HD, FULLHD en 4K ). Zelfs in het donker en in mistige omstandigheden houdt u zo zicht op uw eigendommen.