Alarm systeem voor thuis in de regio Gemert

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Alarm systeem voor thuis in de regio Gemert

Bent u woonachtig in de regio Gemert, Beek en Donk, Bakel of Lieshout? Ondanks dat de politie al jaren veel extra aandacht besteedt aan allerlei vormen van inbraakcriminaliteit, zijn er het afgelopen decennium toch flinke pieken te constateren in het aantal woninginbraken in deze regio. Ondanks de organisatie van preventieavonden, de inzet van extra toezicht en veelvuldigere toepassing van sociale media (waaronder Whatsapp) als communicatiemiddel, konden veel inbraken helaas niet voorkomen worden. Wilt u toch een veilig gevoel? Alarmsystemen voor thuis bieden de oplossing.

Via de website van TKS Security vraagt u snel een offerte op voor het aan huis in Gemert, Beek en Donk, Bakel of Lieshout plaatsen van een alarmsysteem.

home security
Smartphone security application

Alarmsysteem thuis: wel zo prettig

Als specialist op het gebied van zowel woning- als bedrijfsbeveiliging in uw regio, zijn wij goed op de hoogte van de actuele risico’s in uw leefgebied. Op basis daarvan realiseren wij beveiliging thuis op maat. Door uw huis in Gemert, Beek en Donk, Bakel of Lieshout ook nog eens te beveiligen met camera, vergroot u zowel de preventief afschrikkende werking als de pakkans.

Door een huis te beveiligen met camera’s kunt u zelfs van afstand via uw mobiele telefoon waarnemen wat zich op ieder willekeurig moment op uw domein afspeelt, ook wanneer u thuis bent. U kunt te allen tijde maatregelen nemen wanneer u onraad vermoedt. Ook daarvoor bieden wij oplossingen.

Legio aantrekkelijk geprijsde veiligheidsoplossingen

Bij TKS Security kunt u onder andere terecht voor het plaatsen van het Woonveilig alarmsysteem. Dat is een van de meest geïnstalleerde slimme (draadloze) alarmsysteem voor de woning. Het installeren is zo simpel dat u hier ook zelf in Gemert, Beek en Donk, Bakel of Lieshout toe in staat bent.

Met het Woonveilig alarmsysteem is uw woning prijsvriendelijk allround beveiligd. Heeft u echter andere behoeften op het gebied van woningbeveiliging, dan kunnen wij daar ook in voorzien.

Neem gerust contact op met een van onze beveiligingsspecialisten.