Alarm installatie in Helmond

huis

Alarm voor uw Woning

Uw woning goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security bent u altijd goed beveiligd terwijl u slaapt of van huis bent.

bedrijf

Alarm voor uw bedrijf

Uw bedrijf goed beveiligd? Met een alarmsysteem van TK Security wordt rekening gehouden met uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie?

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Voor een gedegen alarm installatie in Helmond

TK Security in Helmond ziet het als haar missie om bij te dragen aan de veiligheid van de inwoners binnen haar eigen gemeente. Dat doen wij met gedegen advies omtrent alarminstallaties voor huis en bedrijfspand en door de aanleg daarvan. In Oktober 2021 verscheen er in het Eindhovens Dagblad een artikel waaruit bleek dat Helmond inbraak-koploper is van onze provincie. Als beveiligingsexpert en alarminstallateur houden wij dit soort ontwikkelingen natuurlijk bij.

TK Security pand
inbraakpreventie

Kies ook voor een alarm installatie!

Laat u door TK Security in uw woning of bedrijfspand een alarm installeren, dan kiest u voor een oplossing waar zowel een preventieve als repressieve werking vanuit gaat. Vanzelfsprekend houden dieven er rekening mee of een pand beveiligd is en meestal kiezen zij een doelwit uit waarbij dit gebrekkig of helemaal niet geregeld is. Weten zij dat een alarminstallatie in huis of bedrijfspand aanwezig is dan kiezen zij al snel voor een andere locatie om toe te slaan.

Een alarminstallatie schrikt preventief af en kan op basis van geluid bovendien hoorbaar kenbaar maken dat onraad is gedetecteerd. Ook dan zullen de meeste inbrekers vlug de benen nemen. U kunt TK Security ook verzoeken om additioneel camerabewaking te installeren in uw woning of bedrijfspand in Helmond. De beelden kunnen dan ook nog eens als opsporingsmiddel worden gebruikt.

Een zeer compleet gamma aan beveiligingsoplossingen

Bij TK Security in Helmond kunt u terecht voor stille en luide alarminstallaties, camerasystemen maar ook voor video intercoms en toegangssystemen. Voor continue ondersteuning op het gebied van veiligheid kunnen wij voor u een abonnement afsluiten op een van de meldkamercentrales in de regio. In geval van onraad hoeft u dan niet zelf naar de onheilsplek toe maar wordt dit gedaan door professionele beveiligers.

En ook voor het realiseren van beveiligingsmaatregelen op andere locaties dan in Helmond kunt u vanzelfsprekend een beroep op ons doen.